!! Ohje keskustelupalstalle rekisteröitymistä varten !!

!! Täältä löydät ohjeen keskustelupalstalle rekisteröitymistä varten !!

!! Ohje keskustelupalstalle rekisteröitymistä varten !!

ViestiKirjoittaja Ylläpito » 02 Tammi 2009 12:53

Tervetuloa Porvoon Öljynjalostamon Työntekijät ry:n keskustelupalstalle!

Tämä keskustelupalsta on avoin kaikille ammattiosastomme jäsenille. Lukeaksesi tai kirjoittaaksesi viestejä keskustelupalstalle sinun on rekisteröidyttävä.

Rekisteröitymiseen tarvitaan seuraavat tiedot: oma nimi, sähköpostiosoite, yrityksen nimi, osasto ja ammattinimike. Tiedot tarvitaan todentaaksemme jäsenyytesi ammattiosastossamme. Nämä tiedot ovat vain ja ainoastaan ylläpidon käytössä. Keskustelupalstalla esiinnyt valitsemallasi käyttäjätunnuksella, eikä oikea nimesi näy muille keskustelijoille. Voit kuitenkin käyttää omaa nimeäsi myös käyttäjätunnuksena, jonka muut keskustelijat näkevät. Silloin laitat oman nimesi myös käyttäjätunnus kohtaa rekisteröitymislomakkeessa. Esim. Tane Työläisen käyttäjätunnus voi olla "Tane Työläinen" tai sitten vapaasti valittu sana, vaikka "Lapiomies", kunhan samaa käyttäjänimeä ei aikaisemmin jonkun muun toimesta ole jo valittu. Oman nimen käyttö käyttäjätunnuksena on tietysti suositeltavaa, mutta ei siis mitenkään pakollista.

Poikkeuksena edellä mainittuun ovat ammattiosaston luottamushenkilöt. Kaikkien luottamushenkilöiden (luottamusmiesten, toimikunnan jäsenien jne.) käyttäjätunnus on aina ja poikkeuksetta oma nimi. Jos siis kuulut ammattiosaston luottamushenkilöihin, laita rekisteröitymislomakkeeseen käyttäjätunnuksen kohdalle oma nimesi.

Rekisteröitymislomakkeen löydät oikealta ylhäältä "Rekisteröidy" -linkkiä painamalla.

1. Rekisteröitymislomakkeen ensimmäisellä sivulla luet ja hyväksyt keskustelupalstan ehdot. Painamalla "Hyväksyn ehdot" -painiketta hyväksyt ehdot ja siirryt seuraavalle sivulle.

2. Täytä kaikki lomakkeessa olevat kentät huolellisesti ja kirjoita kuvalaatikossa oleva varmistus sana sille varattuun kenttään. Tämän jälkeen paina "Lähetä" -painiketta. 1.1.2013 LÄHTIEN VAIN TYÖPAIKAN VIRALLISET SÄHKÖPOSTIOSOITTEET HYVÄKSYTÄÄN REKISTERÖIDYTTÄESSÄ! Tällä halutaan parantaan keskustelupalstan turvallisuutta ja varmistaa vain ammattiosaston jäsenien pääsy keskustelupalstalle. Muilla sähköpostiosoitteilla rekisteröityneet tullaan poistamaan vuoden 2013 aikana. Vaihda sähköpostiosoite jos jo olet rekisteröitynyt jollain muulla kuin työpaikan sähköpostiosoitteella.

3. Mikäli täytit kaikki kentät oikein, rekisteröitymisesi lähti ylläpidon hyväksyttäväksi ja sait siitä ilmoituksen.

Rekisteröitymisen hyväksyminen saattaa viedä muutamia tunteja tai jopa päiviä, riippuen ylläpitäjän muista kiireistä. Ole siis kärsivällinen! Kun tunnukset on hyväksytty, voit kirjautua tunnuksillasi keskustelupalstalle. Saat hyväksymisestä ilmoituksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Keskustelupalstalla pätevät samat käyttäytymissäännöt, kuin muuallakin yhteiskunnassamme. Keskustele asiallisesti hyviä tapoja noudattaen. Näiden sääntöjen rikkominen voi johtaa varoitukseen, tunnusten määräaikaiseen karanteeniin tai tunnusten lopulliseen sulkemiseen.

Lisätietoja ja ohjeita antaa keskustelupalstan ylläpitäjä Teemu Tuuloskorpi
Sähköpostiosoitteessa: etunimi.sukunimi@prettyspot.com

Antoisaa ja aktiivista keskustelua!
Ylläpito
 
Viestit: 15
Liittynyt: 30 Joulu 2008 21:50

Paluu Rekisteröitymisohjeet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron